آشنایی با هود صنعتی - هود صنعتی

 آشنایی با هود صنعتی - هود صنعتی
تقسیم بندی هود صنعتی 
تقسیم بندی هود صنعتی براساس نحوه قرارگیری و نصب در آشپزخانه صنعتی:

هود صنعتی مرکزی
هود صنعتی دیواری

 آشنایی با هود صنعتی - هود صنعتی
##کانال کولر## 
کارگاه صنعتی کانال سازی و پیمان کاری  کهن هود تولید کننده انواع کانال های هوا ,، کانال کولر ,، کانال صنعتی ,، دمنده و مکنده ,، انواع هواکش صنعتی ,، هودهای صنعتی ,، انواع دمپرهای ضد حریق ,، انواع دریچه های تنظیم هوا... ,. دریچه زیر فن کویل , دریچه هوا و دریچه کولر ، نصب کانال کولر 
## کانال سازی کهن هود ## 
با کیفیت و بهترین ترین محصولات خدمات را از ما خواهید ... 

09126797798

آشنایی با هود صنعتی و خرید آن
آشنایی با هود صنعتی  مناسب برای آشپزخانه های صنعتی جهت ایجاد تهویه مناسب ارائه شده توسط کهن هود با قیمت باورنکردنی


هود صنعتی  یکی از تجهیزات اساسی در جمع آوری حرارت، بو، دود، چربی و بخارات موجود در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها است … هدایت آنها به محیط بیرون می باشد که توسط کهن هود صنعت سلامت، ارائه کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی عرضه می گردد.می دانیم که رطوبت بالا در کنار حرارت زیاد ، موجب آسیب به سقف و دیوار های آشپزخانه خواهد بود که اگر چربی موجود در بخارات آشپزخانه را هم به آن اضافه کنیم، روند تخریب مصالح سقف و دیوارها بیشتر خواهد شد. هود صنعتی می تواند از این اتفاق جلوگیری کرده و با جمع آوری حرارت، بو، دود، چربی و بخارات موجود در آشپزخانه های  رستوران ها و راندن آن به بیرون محیط  آشپزخانه صنعتی، نقش موثری در افزایش عمر مفید ساختمان آشپزخانه دارد ...

برخی از رستوران ها به دلیل قرارگیری آشپزخانه در طبقات پایین یا زیرزمین ساختمان، دود و غذا مزاحمت هایی را برای همسایگان طبقات بالا و  سالن غذاخوری خود رستوران ایجاد می کند که دراین گونه از موارد نقش هود صنعتی آشپزخانه بسیار پررنگ تر خواهد شد.

تقسیم بندی هود صنعتی آشپزخانه
تقسیم بندی هود صنعتی براساس نحوه قرارگیری و نصب  ان:

۱ . هود صنعتی دیواری
۲ . هود صنعتی مرکزی
هود صنعتی دیواری با میخ و پیچ به دیوار محکم می گردد اما در هودهای مرکزی احتیاج به گرفتن ساپورت محکم یا دستک از سقف برای نگهداری آن داریم. استقرار درست هود موجب بالا رفتن ایمنی  پرسنل در زمان کار در آشپزخانه خواهد شد.

تقسیم بندی هود صنعتی = متریال
۱.  هود صنعتی استیل
 ۲ . هود صنعتی آلومینیوم 
 ۲ .  هود صنعتی گالوانیزه
جنس هود  می تواند از جنس استنلس استیل۳۰۳ یا آلومینیوم و گالوانیزه باشد. در محیط‌ های خشک و با رطوبت پایین ازهودهای آلومینیومی استفاده می شود ولی در محیط های مرطوب جهت افزایش ماندگاری و دوام هود و جلوگیری از زنگ زدگی از هود های با جنس استیل ۳۰۳ نگیر استفاده می شود. می توان  که استفاده از هود با جنس آلومینیوم منسوخ شده است چرا که قابلیت شسشتو ندارد. برای جلوگیری از آسیب دیدن هودها، از ضخامت مناسب جهت ساخت آن ها استفاده می شود.

ضخامت هود صنعتی از جنس استیل از۰.۶ میلی متر تا ۱ میلی متر متغیر می باشد. قابل ذکر است هرچقدر ضخامت هود صنعتی بالاتر برود احتیاج به  پشتیبانی محکم تری برای نگهداری آن ها وجود خواهد داشت.

تقسیم بندی هود صنعتی از لحاظ تعداد جداره
۱- هودهای تک جداره.
۲- هودهای دوجداره.

هودصنعتی چه ازجنس استیل ضدزنگ باشد یا از جنس آلومینیوم، به دو صورت تک جداره یا چند جداره ساخته می شود. در ایران به دلیل عدم الزام استفاده از هود صنعتی دوجداره و قیمت بالای متر مربع هود صنعتی های دوجداره بیشتر از هودهای 
صنعتی تک جداره استفاده می شود، ولی باید در نظر داشت ساده ترین مدل هود، هودهای صنعتی تک جداره می باشد.

بهترین نوع هودها، هودهای صنعتی دوجداره یا چند جداره می باشد.در صورتی که هزینه اجرای آن محیا باشد بیشترین راندمان را در فضای آشپزخانه صنعتی ایجاد خواهد کرد.

در هودهای صنعتی تک جداره تنها هوای آشپزخانه از طریق کانال های متصل به هود خارج می شود و ورود هوا نداریم، ولی در هودهای چند جداره هوای تازه بیرون با درصدی از هوای خنک در قسمت جلویی هود وارد آشپزخانه شده که هم به صورت پرده هوا عمل نموده و هم باعث سرعت عمل در تخلیه حرارت، دود و چربی از طریق هود خواهد شد، همچنین از انتشار دود و حرارت در فضای آشپزخانه جلوگیری خواهد نمود که در کاهش هزینه برق جهت خنک کردن، ورود هوای تازه و خروج هوا تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

تقسیم بندی هودها بر اساس تکنولوژی ساخت آن
هودهایی که واحدهای آن با جوش و پرچ به هم متصل می شوند
هودهایی که واحدهای آن با پیچ و مهره به هم متصل می شوند
در حال حاضر بیشتر از تکنولوژی جوش و پرچ برای اتصال استفاده می شود.

ارتفاع مناسب یک آشپزخانه صنعتی و نصب هودها
هودها در ارتفاع حداقل ۲ متر از کف تمام شده نصب می گردند و ارتفاع خود هود نیز به صورت استاندارد ۵۰ سانتی متر می باشد، لذا حداقل ارتفاع برای یک آشپزخانه صنعتی از کف تمام شده تا سقف تمام شده در حدود ۲،۵ متر می باشد. البته این ابعاد و اندازه ها می تواند با توجه به شرایط محیطی تغییر کند.

ابعاد هود صنعتی آشپزخانه
ابعاد هود های صنعتی با توجه به محیطی که هود در آن نصب می شود متفاوت می باشد.

مکان هایی که نیاز به هود صنعتی آشپزخانه می باشد
در بخش های پخت و اتاق شستشوی ظروف کوچک می بایست هودهای صنعتی نصب گردد.
در بخش پخت، تجهیزات آشپزخانه صنعتی که در زیر هود قرار می گیرند عبارت اند از: دیگ های دوجداره پخت برنج ، دیگ های دوجداره پخت خورشت، تابه گردان ، اجاق های چهارشعله فردار، سه ردیفه و چهار ردیفه های زمینی، سرخ کن های صنعتی، کامبی آون یا کامبی استیمر، کباب پزهای سنتی و کباب پز های صنعتی یا ریلی و تجهیزات پخت فست فود وغیره.
 آشنایی با هود صنعتی - هود صنعتی  آشنایی با هود صنعتی - هود صنعتی